Dit is hoe wiegeeftmijkorting.nl werkt!

 • Vind jouw actie

  Ga op zoek naar een leuke actie. Actie gevonden? 'Bestel' de actie, controleer of je 1 bevestiging in totaal nodig hebt of 1 per persoon, betaal de reserveringskosten en reserveer indien nodig. Vervolgens ontvang jij een reserveringsbevestiging waarmee je recht hebt op de aangeboden actie bij de ondernemer.

 • Print of laat de reserveringsbevestiging zien bij de ondernemer

  Is het moment daar om gebruik te maken van de actie? Laat dan je reserveringsbevestiging aan de ondernemer zien voordat je gebruik maakt van de actie. Geniet van wat de ondernemer je te bieden heeft en betaal aan het einde de kosten voor de actie rechtstreeks aan de ondernemer.

 • Deel met vrienden

  Wij hopen dat dit de manier  wordt om gebruik te maken van de leukste aanbiedingen, kortingen, deals, promoties en acties van ondernemers bij jou in de regio. Om dit te kunnen doen op deze manier hebben wij jou hulp nodig! Deel jouw favoriete acties snel met vrienden en zorg dat ook zij weten waar ze moeten zijn wanneer ze er weer eens op uit gaan! 

 • Betrek jezelf volop bij www.wiegeeftmijkorting.nl

  Help jij ons actief mee om te zorgen dat binnen de kortste keren iedereen gebruik maakt van wiegeeftmijkorting.nl? Voor iedereen die lid is van onze nieuwsbrief, ingeschreven is op onze website, onze facebook en instagramaccount liked en ook nog onze berichten deelt en liked verloten wij regelmatig gratis arrangement bij en van onze partners. Waar vind je dat? Leuk toch?

 • Heb je vragen?

  Ons platform is erop ingericht alles zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen zodat wij onze kosten laag kunnen houden en zodoende de ondernemer alle vrijheid heeft om jou goede acties te bieden. Zodoende zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Heb je een vraag over (een actie van) een van onze aanbieders? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder. Heb je een vraag voor ons bedrijf en staat deze niet bij de veelgestelde vragen? Mail dan naar [email protected] en wij mailen zo spoedig mogelijk terug.