Dit is hoe wiegeeftmijkorting.nl werkt!

 

Onze missie

 

Wiegeeftmijkorting.nl wil het ideale platform zijn voor zowel ondernemer als consument. Het doel is ondernemers een gratis platform te bieden voor het promoten van haar producten en diensten. Door deze insteek willen wij voor consumenten de meest complete en geconcentreerde inspiratiebron worden voor een dagje weg, activiteit, eten & drinken, etc. Altijd met dezelfde service, dezelfde kwaliteit en dezelfde ervaring, alleen nu met een leuke korting.

 

Wat doen wij?

 

Een voor ondernemers gratis platform bieden zodat elke ondernemer, nieuw of gevestigd, zonder kosten of risico's haar producten en/of diensten kan promoten door een leuke actie aan te bieden.

Een ruim aanbod acties in de horeca, recreatie en particuliere diensten bieden die leuk zijn voor de consument én goed voor de ondernemer!

Wiegeeftmijkorting.nl vindt dat de ondernemer moet doen wat hij kan, ondernemen! Dat betekent dat wij de actie promoten maar de ondernemer zelf bepaalt wat de actie inhoudt, zelf de financiële afhandeling doet en ook zelf aanspreekpunt is voor vragen over de onderneming of actie.

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een jong team met ondernemersbloed. Wij gaan er zelf graag op uit in Nederland en bezoeken dan ook zeer frequent leuke restaurants, café's, pretparken of trekken de mooie natuur van Nederland in. Wij willen de ondernemer zo goed mogelijk helpen bij het promoten van haar onderneming en wij geloven dat wiegeeftmijkorting.nl dat doet!